ORGÀNIC, el nou contenidor marró

marrón

ORGÀNIC, el nou contenidor marró

Coneix a ORGÀNIC, el nou contenidor marró que arriba a Elx!!
Des de l’Ajuntament d’Elx – Ajuntament d’Elx i UTE Elx llancem una nova campanya

per a donar a conéixer entre els veïns i veïnes del municipi el nou servei de recollida de la fracció orgànica, que s’implantarà a Elx de manera progressiva per a aconseguir una ciutat més verda i sostenible.

➡️Quins residus van al contenidor marró? 陋Restes de menjar, de fruita, de verdura, carn i peix, pòsits de café i infusions, xicotetes restes de jardineria, paper de cuina i tovallons bruts….♻️En definitiva, tot allò que puga convertir-se en compostatge i així alimentar els nostres parcs i palmeres i contribuir des d’Elx amb el medi ambient i l’economia circular.
La presentació de la campanya ha tingut lloc aquest matí en la Plaça de Crevillent, on s’ha instal·lat una carpa informativa que recorrerà els diferents barris i pedanies.
✅Precisament El Pla és una de les zones que primer comptarà amb aquesta mena de contenidors a partir de març. S’instal·laran un total de 1️⃣4️⃣0️⃣ en aquest barri. A l’acte han assistit el regidor de Neteja, Héctor Díez Pérez, el gerent d’UTE Elx, Alberto Bleda , i el cap de servei, José L. Orellana.
➕info en: femelx.net
Elx Verda i Neta
Ajuntament d’Elx – Ajuntament d’Elx

No Comments

Post A Comment