Envasos

Als contenidors de color groc existents a Elx, es recullen els residus d’envasos de plàstic, metall i tipus brik per a procedir al seu reciclatge.

Posteriorment aquests residus d’envasos es traslladen a la nostra planta de la partida Vallongas on es classifiquen i posteriorment s’entreguen a centres recicladors que generaran uns nous envasos que així es reintrodueixen en la cadena productiva reduint el consum de matèries primeres.

Què depositar al contenidor GROC?

De manera general tots els envasos de plàstic, llandes i tetra briks que porten imprés el punt verd. Així depositarem en aquest contenidor les botelles de plàstic que hagen contingut aliments (aigua, oli vegetal, refrescos, llet…), els envasos de iogurt, els pots de plàstic de productes de neteja o higiene (gel de bany, netejadors de llar…), les llandes, els tetra briks, el paper d’alumini, les safates de poliestiré expandit (EPS) també conegut com Porexpan o suro blanc, els aerosols buits, i les bosses plàstiques.

 

Què NO hem de depositar en el contenidor GROC?

No hem de depositar mai objectes de plàstic ni metàl·lics que no siguen envasos, per exemple; xeringues, cintes de vídeo, joguets, paelles i cassoles, etc… així com altres residus com el paper i cartó que es recullen amb altres contenidors.

contenedor amarillo

RECORDA

  • Només has d’introduir en el contenidor groc envasos de plàstic, llandes i briks.
  • Els joguets, trossos de persianes, paelles, penjadors, peces de plàstic d’automòbils, canonades de PVC…. NO són envasos. No els deposites en el contenidor groc.